Hulpmiddelen Voor Gehandicapten

Ga naar
Snoezle
Snoezle

Snoezle

Dé mobiele snoezeloplossing

De Snoezle maakt snoezelen mogelijk voor iedereen ongeacht waar je bent. Het Snoezle tentje is eenvoudig mee te nemen, te installeren en weer makkelijk op te bergen. Neem het mee op vakantie en maak voor het kind ter plekke een rustmoment.

En dat is ook meteen het grootste voordeel van Snoezle: ter plekke een snoezelmoment creëren. Er zijn genoeg situaties denkbaar dat een kind grote behoefte heeft aan afzondering in een snoezelruimte om prikkels te verwerken. Helaas bestaat niet altijd de mogelijkheid om een complete snoezelruimte in te richten of te bezoeken. Ook bij gebrek aan begeleiding of een kind dat zijn vertrouwde ruimte niet uit wil is Snoezle een prachtige oplossing.

De Snoezle tent biedt dan een enorme kans om een rustig hoekje van de ruimte zeer snel in een snoezelruimte om te toveren. De tent is zeer eenvoudig in opzet en gebruik. Snoezle bevat 360 LED lmapjes die synchroon op het geluid een uniek beleving geven. Er kan namelijk ook nog een geluidsmodule achter in het tentje gemonteerd worden met voorgeprogrammeerde licht en geluidsscènes.

Op deze manier creërt de Snoezle zeer snel een mulitsensorische beleving in een vertrouwde omgeving. Er kan een keuze gemaakt worden uit de thema's Het Bos, Aan Zee en Onder Water

Overal relaxed met Snoezle