Aangepaste Kleding Gehandicapt Kind

Ga naar
JOF
JOF

JOF

Rompers voor iedereen!

JOF staat voor Journey of Fien. Ilse de creatieve mama van Fien is de winkel gestart als een prachtig eerbetoon aan haar. Ilse kan al haar energie en inspiratie hierin kwijt.

Alle rompers van JOF zijn gemaakt van 100% Bamboe. Bamboe ondergoed heeft namelijk vele voordelen:

Bamboe stof is snel-drogend, comfortabel, verkoelend en voelt zacht aan als kasjmier. De stof kreukt minimaal en kan gewoon in de wasmachine.

Door de micro kleine gaatjes in de bamboevezel kan de kleding 4 keer sneller zweet absorberen en verdampen. De kleding blijft dus niet aan je huid plakken als het te warm is. Hierdoor blijft het lichaam droog waardoor je niet oververhit raakt.

De bamboe vezel heeft een open structuur, waardoor het verkoelend is in de zomer en in de winter warmer dan katoen. Bamboe wordt hierdoor ook wel “aircokleding” genoemd.

Een van de andere unieke eigenschappen van bamboe is de van zichzelf bevattende anti-bacteriële stof, hierdoor gaan er niet zo snel vieze luchtjes in je kleding zitten. Bij andere stoffen wordt dit bereikt door allerlei chemische toevoegingen. Mensen met een heel gevoelige huid en/of allergieën kunnen daarom met een gerust hart bamboe kleding dragen.

Tenslotte is bamboe is UV beschermend en filtert 98% van de UV stralen van de huid. Zo blijf jij en/of je kind extra goed beschermt tegen de zon. De romper kan dus makkelijk als een t-shirt gedragen worden.

Ga direct naar JOF!