Kleding Voor Gehandicapte Mensen

SAM, sensory & more

Prachtige Kleding voor (prikkel) gevoelige kids.

SAM ontstond uit de zoektocht van An Luyten naar zachte kinderkleding die haar hoogsensitieve kinderen wel zouden willen dragen. Ze had genoeg van de discussies over prikkende vervelende kleding en wilde geen stapels ongedragen broeken meer in de kast. Ze ontwikkelde de kledinglijn AIR. Deze kleding is prikkelarm met een naadloos gevoel. De zachte, soepele stof waarbij de labels en zakken niet voelbaar zijn aan de binnenzijde, zijn een verademing voor ieder prikkelgevoelig kind.

Al snel kwam ze erachter dat er ook kinderen zijn die juist houden van extra prikkeling en steeds zoeken naar meer en sterkere tactiele prikkels. Ze gebruiken vaak een friemelstrategie om aandacht te reguleren en stress te verminderen. Daar bedacht An de kledinglijn TEXTURE voor. Deze kleding is voorzien van subtiele prikkelende texturen en extra gadgets die voor extra prikkels zorgen wanneer een kind daar behoefte aan heeft. De kleding is gemaakt van duurzaam materiaal met hoge scheurvastheid.

Door in te spelen op de prikkelbehoefte zal ieder kind zich goed voelen. Zo heeft deze kleding een positieve invloed op het gedrag van het kind.

Verkrijgbaar voor kinderen van 4 t/m 12 jaar

Neem snel een kijkje op SAMSENSORY