Nieuwsoverzicht

Mind My Mind

donderdag 09 januari 2020
Mind My Mind

Chris, het hoofdpersonage uit de korte Engelstalige animatiefilm ‘Mind My Mind’, heeft een autismespectrumstoornis. Zonder moeite onthoudt hij de meest willekeurige feiten, maar in het sociale verkeer staat hij vaak met zijn mond vol tanden. Het is een kleurrijke film van dertig minuten met snelle montage om de overprikkeling te benadrukken.

Mind My Mind is vanaf 16 januari te zien in filmtheaters in Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen en Den Haag. 

Wil jij ervoor zorgen dat deze film in een bioscoop of theater bij jou in de buurt draait, laat dan via onderstaande link weten in welke stad en in welk theater jij de film Mind My Mind zou willen zien. Bij 25 geïnteresseerden neemt Periscoop Film contact op met het desbetreffende theater om een voorstelling te organiseren. Je wordt dan op de hoogte gebracht van de datum en tijd.

Ik wil naar Mind My Mind in mijn stad!