Nieuwsoverzicht

Op pad met Luigi

donderdag 23 januari 2020
Op pad met Luigi

Speciaal voor onze Belgische bezoekers!
Ben je nog opzoek naar een leuke dagbesteding voor je kind tijdens de zomervakantie en hebben jullie recht op begeleiding onder het RTH-stelsel (Rechtstreeks Toegankelijke Hulp). Ga dan mee 'op pad met Luigi', want hij gaat deze zomer van 17 augustus t/m 21 augustus op ontdekkingsreis!

Dit kamp staat helemaal in het teken van plezier maken. Elke dag staan een heleboel coole activiteiten op het programma. ’s Avonds kan je thuis even bijkomen van al dat ravotten en je klaarstomen voor een nieuwe kampdag.

Het kamp is ingericht op op maat voor kinderen met een milde motorische beperking en vindt plaats op de campus van vzw Sint-Lodewijk. Op het afgebakende en rustig gelegen terrein bevinden zich onder andere een speelplaats, groenzone en snoezelbos. De ideale uitvalsbasis voor al die dolle avonturen met Luigi en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Dit alles in een professioneel kader met ervaren begeleiders die oog hebben voor de individuele behoeftes van je kind. We kiezen bewust voor kleine groepen met voldoende begeleiders.

Doelgroep
Kinderen met een mild motorische beperking zoals DCD, ADHD, ASS, milde CP , die niet rolstoel afhankelijk zijn en recht hebben op begeleiding onder het RTH-stelsel (Rechtstreeks Toegankelijke Hulp).

Geboortejaar
2008 tot 2013

Prijs
€ 125,75 bestaande uit € 50,75 RTH-bijdrage (€ 10,15 x 5), gelijk aan 0,435 RTH-punten (0,087x 5)
én € 75,00 bijdrage voor activiteiten,vervoer en materiaal.

Schrijf je hier in! Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij! 

Let op: Inschrijvingen tot 31 januari