Nieuwsoverzicht

Down at the Beach

woensdag 11 maart 2020
Down at the Beach

**LET OP!! In navolging van de instructies van de Nederlandse Regering, het RIVM en de Stichting Down Syndroom is besloten Down at the Beach uit te stellen. Gezondheid gaat voor alles. Aangezien mensen met het Syndroom van Down tot de risicogroep kunnen behoren, en de organisatie toch al bijna op 100 personen zat met de aanmeldingen, personeel en vrijwilligers, was dit de enige juiste beslissing die ze konden nemen. Zodra zij een nieuwe datum hebben, zullen we dat gelijk communiceren.**

Kom 21 maart gezellig Wereld Downsyndroom dag vieren bij strandpaviljoens Thalassa en Ahoi in Zandvoort.
Lekker buiten, op het strand! Je kunt je laten schminken, meedoen aan een spannende huifkartocht of graven naar een echte schat. Er is een slimme goochelaar en een luchtkussen om op te springen.
Wereld Downsyndroom dag wordt al sinds 2006 gevierd en dit is de eerste keer dat het deze strandpaviljoens deze dag organiseren. Strandpaviljoens Thalassa en Ahoi nodigen jong en oud met Down én hun familie. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Mail je komst naar Wendy van Haarlem: wendyvh1979@gmail.com of als je nog vragen hebt bel of app haar op 06 46 592 136

Tot 21 maart ;-) Je trekt toch wel twee verschillende sokken aan!