Nieuwsoverzicht

Tips om de Corona-tijd goed door te komen

donderdag 26 maart 2020
Tips om de Corona-tijd goed door te komen

Door de strakke maatregelen van de overheid om verspreiding van corona onder controle te krijgen staan ouders voor een pittige uitdaging. De stress en onduidelijkheid rondom corona is voor iedereen lastig maar voor ouders met een zorgintensief kind extra ingewikkeld. Wat doe je dan in een periode die alleen maar onduidelijkheid is?
Naast de vele onzekerheden zit de onrust ook in het feit dat ouders nu thuis werken en alle kinderen in het gezin ook thuis zitten. Niks klopt aan de ‘nieuwe situatie’ Zo is de rol van de ouders niet meer duidelijk, want we hebben er toch een paar extra rollen bijgekregen. Ouders zijn ineens naast gewoon papa en mama ook in 1 klap leerkracht, mantelzorger én werknemer, dit alles samengesmolten in de thuissituatie.

De komende tijd zullen we rondom verschillende thema’s, hulpmiddelen laten zien, die kunnen helpen in deze lastige tijd. 

Vandaag het thema slapen:
 
Slaapt je kind ineens slechter door de nieuwe situatie, denk dan aan een sensomotische slaapzak of een compressie hoes van Zjuul Design of de sleepy matrashoes met rits van Hola Luna of als je denkt dat je kind diepere druk nodig heeft, ga dan opzoek naar een verzwaringsdeken verkrijgbaar bij verschillende zorgondernemers op ons platform zoals: modeliefje, sensisweet en unik. Tevens kan de cloudcuddle of de bedtent van femkesshop dé manier zijn om je kind een veilig geborgen gevoel te geven.


Kijk bij de bovenstaande webshops voor meer informatie en stel daar ook gerust je vragen.

Een goede nachtrust toegewenst!

Stay safe & stay tuned 4 more!