Nieuwsoverzicht

Uitreiking Nationale Zorginnovatieprijs op 11 juni

woensdag 08 april 2020
Uitreiking Nationale Zorginnovatieprijs op 11 juni

Zorginnovatie.nl heeft een alternatief gevonden voor de uitreiking van de Nationale Zorginnovatieprijs 2020. De uitreiking wordt georganiseerd in samenwerking met LSH010 en vindt plaats op 11 juni van 08.00 tot 09.00 uur.

De prijsuitreiking zou plaatsvinden op donderdag 12 maart. In verband met het coronavirus moest het evenement worden afgelast. De uitreiking van zowel de vakjury- als de publieksprijs vindt nu plaats tijdens het LSH010-ontbijt op 11 juni van 08.00 tot 09.00 uur. Het wordt een virtuele bijeenkomst. Tijdens deze virtuele bijeenkomst geven verschillende keynote-sprekers uit de zorg een presentatie, afgewisseld met de pitches van de tien finalisten.
Na de pitches gaat de jury in beraad en zal de voorzitter van de jury, boegbeeld LSH Carmen van Vilsteren, bekendmaken wie de vakjury- en publieksprijs van de Nationale Zorginnovatieprijs 2020 heeft gewonnen.

Twee van de finalisten komen uit de regio Midden-West-Brabant en Zeeland. Het webshopplatform Gwoonhandig (foto) en de indicatieloze dagbesteding van Zorggroep Terweel zijn zowel in de race voor de jury- als voor de publieksprijs.
De stemronde voor de publieksprijs sluit op 9 juni om 12.00 uur.Stemmen kan via deze link.

Bron: CIC-Westbrabant.nl