Nieuwsoverzicht

Crowdfundig actie van Stas voor Knuffelscherm

donderdag 07 mei 2020
Crowdfundig actie van Stas voor Knuffelscherm

Het knuffelscherm is gemaakt van plexiglas met daarin zes gaten. Voor elke zijde twee, plus twee extra, op een lagere positie voor mensen die niet kunnen staan, of voor kinderen.

Iedere omhelzer krijgt vooraf een paar armlange wegwerphandschoenen aan. Zodra je je armen in de gaten steekt worden ze omhuld door PU-food-grade handschoenen die aan het scherm vastzitten. Een flexibel deel van PU gecoat zeil in het midden van het scherm maakt het mogelijk om ook elkaars lijf te voelen.

Het scherm is gevat in een sterk aluminium frame en wordt in een deurpost geplaatst. De omhelzers blijven dus elk in hun eigen ruimte. Na elke gebruiker wordt het scherm en de buitenkant van de handschoenen grondig schoongemaakt met desinfectiespray.


lees hier meer over de crowdfunding actie  of doe mee!