Nieuwsoverzicht

Cloudcuddle

woensdag 17 juni 2020
Cloudcuddle

CloudCuddle is één van de trotse finalisten van het SIT 2020: Social Innovation Tournament 2020. Er waren 216 aanmeldingen uit 30 landen. CloudCuddle hoort bij het selecte groepje van 15 ‘best social enterpreneurs’ uit 2020. Op naar de finale in Lissabon. 

Wat een toffe zorginnovatie is dit! Kinderen vallen niet uit bed en kunnen ook niet zomaar gaan dwalen of onverwacht uit bed kruipen. De geborgenheid die ze voelen en de prikkeldempende werking van de CloudCuddle geeft rust. 
Niet alleen voor het kind. Alle gezinsleden en mantelzorgers hebben er baat bij en slapen daardoor zelf ook beter. De CloudCuddle heeft dus bewezen een ontzettend positieve IMPACT te hebben op het zorgintensieve kind en hun ouders, maar ook voor het  zorgnetwerk om het kind heen. De CloudCuddle is eenvoudig te vervoeren en veelzijdig inzetbaar. Neem hem mee op vakantie of wanneer je kind gaat logeren. Ook bij een ziekenhuisopname zal deze bedtent een gevoel van geborgenheid geven. Met zoveel voordelen vinden wij de CloudCuddle een ware finalist en wensen hen veel succes bij de finale in Lissabon

Kijk hier voor meer info over het aanvragen van een proefweekend en bekijk het prachtige ervaringsfilmpje