Nieuwsoverzicht

Hippocampe bereikbaar voor iedereen

donderdag 01 oktober 2020
Hippocampe bereikbaar voor iedereen

Hulpmiddelen voor mensen met beperkingen zijn helaas vaak niet goedkoop. Hoe specialer, hoe duurder, daar is weinig aan te doen. Gelukkig zijn de hulpmiddelen van HendriksCare financieel meestal goed bereikbaar. Vergoeding van hulpmiddelen is vaak een kwestie van maatwerk. Het gaat er dus om de juiste weg te vinden. Via officiële regelingen en soms met wat creativiteit en ondersteuning van andere mensen of instanties.

De WMO (via de gemeente) biedt vaak mogelijkheden voor de Hippocampe.Wat voor deze producten verder goed kan helpen is een goed onderbouwde aanvraag via de ergotherapeut. Via Hendriks Care is een voorbeeldbrief beschikbaar voor ergotherapeuten. Ook zijn er speciale organisaties en fondsen die voor financiële ondersteuning kunnen zorgen. Wij kennen daarnaast zeer succesvolle voorbeelden van crowdfundingacties.

Uiteraard informeren en adviseren zij je graag!