Nieuwsoverzicht

Sinterklaas kadootjes onder de 15 euro

maandag 30 november 2020
Sinterklaas kadootjes onder de 15 euroHet blijft ieder jaar weer een uitdaging om (schoen-)kadootjes te vinden die een langere levensduur hebben dan 1 keer ernaar te kijken. We hebben hieronder een paar leuke tips van kadootjes waar wij en onze omgeving goede ervaringen mee hebben. Voor kinderen die een voedingssonde gebruiken zijn de herbruikbare sondepads (Tjoepie’s )van wibigje een veel vriendelijker ogend alternatief voor (splits)gaasjes en een pleister. De Tjoepie kun je met een plastic drukknoopje sluiten rondom de sonde. Het beschermt de huid en maakt het wat minder gevoelig. Tjoepie’s zijn in verschillende printjes verkrijgbaar en nu zelfs met een sint-thema. Ook kan je tegen een meerprijs van 0,50 ct een naam op de Tjoepie laten zetten.

Wibigje Tjoepie 

Kennen jullie Twiddle al? Dit is het nieuwste, coolste, must-have friemelspeelgoed van dit moment! Het spelen met dit friemelmateriaal is zo leuk dat je het niet kunt laten.Twiddle bestaat uit volledig veilige verwisselbare schakels welke je kan vormen, kneden, uit elkaar kunt halen of juist aan elkaar kunt klikken in oneindig veel manieren. Door de oneindig veel mogelijkheden en plezier is het geen wonder dat het moeilijk is om van dit friemelding af te blijven!

Educadora Twiddle 

Verwen je kind met een nieuwe toffe sjaal: Wil je een veilige kwijlsjaal voor je kind en zoek je een combinatie van praktisch en mooi met een prettige pasvorm, gemaakt van super vochtabsorberende stoffen? De sjaaltjes van Honni zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Voor iedereen met ongewild speekselverlies is dit een musthave om niet constant in natte koude bovenkleding rond te hoeven lopen.

Honni kwijlslab 

Uitrekken, kneden, stuiteren, figuurtjes maken het kan allemaal met deze putty. Maar de nieuwe SCENTsory Putty roept een totale zintuiglijke ervaring op. De putty voelt namelijk fluweelzacht en heeft ook nog eens een heerlijke geur. Je kan de putty bewaren in het blikje waardoor het niet zal uitdrogen

Kauwsieraden en Meer SCENTsory Putty 

Happy Senso doet het altijd goed bij kinderen. Het is een multisensorische gel die je voelt, ziet, hoort en ruikt. De gel knettert zachtjes op je huid en nodigt uit om contact te maken, want er is niets leuker om iemand een handje te geven met een beetje van deze gel in je hand.

Snoezelke Happy Senso 

Heeft je kind weleens last heeft van een vol hoofd? Door te kijken en luisteren naar de regenkoker kan de overvloed aan informatie wegstromen, uit het hoofd. Wat zorgt voor rust en ontspanning.

Deze regenkoker heeft wel 100 kleine metalen balletjes. Wat voor het kind geweldig is om naar te kijken en luisteren. De koker heeft allerlei houten plankjes waar de balletjes op en doorheen stuiteren op weg naar beneden het klinkt als regendruppeltjes.

Tenzie regenkoker 

Uiteraard vind je op Gwoon handig nog veel meer shops met leuke en handige producten voor allerlei doeleinden.