Nieuwsoverzicht

SES Emotimals bij Tenzie

maandag 01 maart 2021
SES Emotimals bij Tenzie

Edith: ‘Bij ons thuis is logeren een dingetje. Nou zeg trouwens maar gerust, dat slapen in het algemeen een dingetje is. Isis kan eigenlijk alleen maar slapen met een vertrouwd persoon naast haar in bed. Anders lukt niet. Nabijheid bij het slapen en zeker als ze gaat logeren is voor haar héél belangrijk.

Een superleuk hulpmiddel bij logeren of alleen leren slapen is nu in het assortiment van Tenzie opgenomen: de SES Emotimals. Alle Emotimals zijn gemaakt van stof met verschillende texturen, zodat ze heerlijk zacht zijn. Dit nodigt uit tot knuffelen en friemelen, wat lekker ontspant.

Er zijn 2 soorten Emotimals waarbij je een berichtje kunt op nemen. De My Melody Emotimal, Egel Spike, Schaap Tess en Leeuw Leo, heeft een hart waarop je zelf een liedje kan inzingen of een berichtje kan opnemen. Door de knuffel te schudden hoort je kind je stem en ben je altijd dichtbij. De Emotimals Konijn Lilly en Poes Pip hebben een hart waarop je 3 berichtjes kunt opnemen. Ze zijn ook gemaakt van verschillende stofjes en hebben lange ledematen die je lekker om je heen kunt slaan. Ook bij deze knuffels speel je de berichtjes af door ze te schudden.

Ten slotte is er de My TrustedScent Emotimal, Koala Koko en Panter Alex. Deze knuffels hebben een speciaal hart dat zo ontworpen is dat het je geur opneemt als je het op je lichaam draagt. Stop het hart in de speciale buidel van de knuffels en je kind heeft altijd jou vertrouwde geur in de buurt. Beide Emotimals zijn ook weer uitgevoerd in stof van verschillende texturen die ze knuffelbaar maken.

Kortom de Emotimals zijn vrolijk uitgevoerde, superleuke knuffels. Kijk bij Tenzie naar de verschillende varianten!’