Nieuwsoverzicht

Stabilo zit als gegoten

maandag 03 mei 2021
Stabilo zit als gegoten

Wanneer je dit kussen hebt, hoef je nooit meer opzoek te gaan naar een houding waarin je kind perfect ondersteund wordt. Door het vacuümsysteem vormt het orthesekussen zich helemaal naar het lichaam van je kind. 
Wil je kind een andere positie aannemen:
*Laat wat lucht in het kussen
*Verander de positie van je kind
*Pomp het kussen weer vacuüm
 Hierdoor zit nooit vast aan een bepaalde houding en kan je onbeperkt herpositioneren.

Dit kussen is dus ook ideaal voor comfortabel zitten in een rolstoel, maar ook om pijnvrij te kunnen reizen. Lekker ontspannen douchen of in bad gaan valt ook onder de vele mogelijkheden, aangezien het kussen waterdicht is.
 
Stabilo-kussens zijn in verschillende maten verkrijgbaar van praktisch in een rolstoel tot heerlijk loungen en alles hier tussenin. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw kind? Vul dan het contactformulier in en vertel waar je een oplossing voor zoekt. Er zal spoedig een afspraak volgen waarbij je het juiste kussen vrijblijvend thuis kan testen.