Nieuwsoverzicht

Sinterklaas kadootjes onder de 25 euro

dinsdag 23 november 2021
Sinterklaas kadootjes onder de 25 euro

Om jullie te inspireren hebben we een greep uit het assortiment van de zorgondernemers op onze website genomen.

De Senseez Soothables, Deze massage knuffel helpt het lichaam te kalmeren, ontspannen en tot rust te komen. Ze geven een zacht trillend gevoel wanneer je ze tegen je lichaam aandrukt. 

Magna-Qubix zijn transparant gekleurde kunststof 3D-vormen met magnetische hoekpunten. Daardoor trekken ze elkaar aan en dat vinden kinderen fascinerend. Zo leren kinderen spelenderwijs hoe ze 3D bouwwerken kunnen maken. Daardoor zijn Magna-Qubix niet alleen erg leuk om mee te spelen. Ze stimuleren ook het ruimtelijk inzicht van en helpen bij de ontwikkeling van motorische vaardigheden. 

Een knispermouw of knisperzak geven een sterke geluidsprikkel bij de kleinste aanraking. Voor kinderen met een meervoudige beperking kan dit een superleuk laagdrempelig cadeau zijn. 

In deze opblaasbare, transparante Activity Ball zit een cilinder die gevuld is met kleurrijke schuimvormen. Als de bal beweegt, rollen de schuimpjes van de ene kant naar de andere kant en geven daarmee een fascinerend spel van verschillende kleuren. 

De Sensation Ball is een transparante bal met 2 kleine harde balletjes met geluid. Als ze rollen, dan ziet en hoort de gebruiker de balletjes tegelijk. Extra plezier geven de binnenste ballen doordat ze vrij onvoorspelbaar en enigszins grillig stuiteren. De buitenste doorzichtige bal heeft een iets kleverige oppervlakte, waardoor de bal zeer goed te hanteren is. 

De Checkpad is een dagplanner om de ochtend- en avondroutines te versoepelen en verduidelijken, inclusief 54 magneetjes met pictogrammen. Superhandig vooral in stressvolle periodes zoals de feestdagen.

Slaapklets is een dagboek om voor het slapen gaan nog even de dag door te nemen. Superleuk om samen in te vullen. Zo sluit je de dag positief af en kom je zelfs met een gesloten kind in gesprek.

Van deze prachtige grote houten kralen kan je een mooie trein rijgen. De kralen zijn makkelijk vast te pakken door en eenvoudig te rijgen met behulp van het houten stukje aan het begin van de draad. Rijgketting trein of rijgketting sprookjes 

Laat je Touchimal Schaap zien hoeveel je van hem houdt door zachtjes over zijn hoofd en rug te aaien. Het schaap maakt lieve geluidjes om te laten zien hoe fijn en ontspannen hij is. Interactieve knuffels zoals dit schaapje zijn ideaal actie-reactie speelgoedjes. Je kind aait en krijgt gelijk een reactie (beloning) in de vorm van het geluid. Ook verkrijgbaar in een paard en luipaard 

Met deze superleuke melissa and doug geluidspuzzel kunnen kinderen ontdekken wat de brandweermannetje allemaal doen.Til de puzzelstukjes op en en het geluid van het onderwerp klink door de ruimte. geluidspuzzel brandweerkazerne 

Of een mooie sjaal om te voorkomen dat er overmatig speeksel op je kleding komt. De sjaal is dubbel gevoerd waardoor speeksel goed opgevangen wordt en de kleding schoon en droog blijft. De sjaals zijn in verschillende maten en diverse prints verkrijgbaar zodat er voor ieder kind een mooie passende sjaal te vinden is.

Er zijn nog zoveel andere producten te vinden bij de zorgondernemers op onze website. Snuffel gerust eens rond en laat je verrassen door het vaak brede assortiment.