Nieuwsoverzicht

Gwoon Overal!

woensdag 01 juni 2022
Gwoon Overal!

Snoezle maakt snoezelen mogelijk voor iedereen, waar & wanneer je maar wilt. Het Snoezle-tentje is in 1, 2, 3 meegenomen, geïnstalleerd en weer opgeborgen.

Er zijn genoeg situaties denkbaar waarin een kind grote behoefte heeft aan afzondering in een snoezelruimte, om prikkels te verwerken. Helaas is het niet altijd mogelijk om een complete snoezelruimte in te richten of om die op de juiste momenten te bezoeken. En als er wel een snoezelruimte aanwezig is, blijkt die vaak niet beschikbaar, door de vele aanvragen en gebrek aan personeel. Snoezle lost deze problemen in handomdraai op, want je kan ter plekke een snoezelmoment creëren. 

Daarom biedt Snoezle de ideale oplossing voor:
*Zorgvakanties
*Gespannen patiëntjes in het ziekenhuis
*Bedlegerige bewoners die ook behoefte hebben aan andere prikkels
*Een rustmoment in de klas

Met Snoezle creëer je in maar één minuut tijd een andere wereld, van het thema Bos tot Onder Water, van het thema Aan Zee tot de Ruimte. De Snoezle-cocon biedt bovendien geborgenheid, waarin iedereen even heerlijk kan wegdromen. De tent is immers uitgerust met 360 LED-lampjes die samen met de geluidsmodule een echte audiovisuele lichtshow creëren. Je kunt zelfs de licht- en geluidsintensiteit volledig afstemmen op de behoefte van de gebruiker!

  
Met Snoezle bied je dus een mulitsensorische beleving in een vertrouwde omgeving aan.
Interesse gewekt? Kijk snel op SNOEZLE voor meer informatie!