Nieuwsoverzicht

Mind Wellness Giftcard - Toegang tot Jezelf

vrijdag 07 oktober 2022
Mind Wellness Giftcard - Toegang tot Jezelf

Ken je iemand die wel eens tijd en ruimte mag nemen om even stil te staan, om beter voor zichzèlf te zorgen in plaats van voor een ander? Veel mensen zijn helaas het zelfvertrouwen in en contact met hun eigen onderbuikgevoel verloren door allerlei factoren of hebben het zelfs nog nooit gevoeld.

Jolanda Wolters is eigenaresse en ontwikkelaar van de Mind Wellness Giftcard en weet hoe fijn het is om te evolueren tot de persoon die je écht bent. ‘Mijn hele leven ben ik bezig mezelf te ontwikkelen tot de persoon die ik ben en wil zijn. In mijn proces van persoonlijke ontwikkeling ontdekte ik hoe ik mezelf onbewust en ongewild beperkte.’ vertelt Jolanda ‘Door te leren ervaringsgerichter te gaan leven, ben ik steeds meer gaan doen wat ík belangrijk vind en waar ik energie van krijg en heb ontdekt wat mij écht gelukkig maakt. Daardoor ervaar ik ontzettend veel flexibiliteit en veerkracht om met alles dat op mijn pad komt om te gaan. Ik heb weer leren vertrouwen op mijn onderbuikgevoel.’
‘Deze ervaring van persoonlijke ontwikkeling gun ik iedereen! Van daaruit is het idee en concept voor een Mind Wellness Giftcard geboren.’

Momenteel één van de meest unieke en waardevolste cadeaukaarten die je kunt geven aan jezelf of aan een ander. De giftcard staat voor één of meerdere verzorgde sessie(s) waarin de ontspanning en inspanning van in het bijzonder de geest wordt gecombineerd. Vandaar de naam Mind Wellness, een wellness behandeling voor je mind.

We worden ons als samenleving steeds meer bewust van het feit, dat naast lichamelijke gezondheid, onze geestelijke gezondheid zeer belangrijk is en in balans moet zijn. Met de Mind Wellness Giftcard geef je jezelf of een ander een eerste stap om dichterbij zichzelf te kunnen komen. De bevoorrechte ontvanger krijgt een giftcard met een persoonlijke boodschap die hij of zij mag verzilveren bij een professional naar keuze.

Ontzettend veel professionals, als bijvoorbeeld een life coach, psychosociaal therapeut, systeem coach etc. accepteren de Mind Wellness Giftcard en dit worden er elke dag meer. Als het bedrag niet in één keer wordt opgemaakt, kan de giftcard gewoon mee naar een vervolgafspraak. Zo kan de ontvanger de tijd en ruimte nemen die hij of zij nodig heeft voor zijn of haar welzijn en welbevinden.

Ken je ook iemand die even tijd en ruimte voor zichzelf kan gebruiken? Of wil je graag binnen je organisatie je werknemers stil laten staan bij hun Mind Wellness. Ze meer laten leven vanuit 'willen' in plaats van 'moeten' en daarmee investeren in het voorkomen van uitval en verzuim. Via Mind Wellness Giftcard kun je al vanaf €50 de giftcard eenvoudig en veilig bestellen.