Nieuwsoverzicht

Iedereen doet mee!

dinsdag 08 november 2022
Iedereen doet mee!

Camping Parc de la Brenne is een plek speciaal aangepast voor groepen, volwassenen en kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Op dit bijzondere vakantiepark, hoef je je niet speciaal te voelen, iedereen doet mee.

Samen met de vrijwilligers van Stichting Vrienden van Domaine de Puylagorge, een Nederlandse (kinder)verpleegkundige (Edelweiss-Thuiszorg.nl) en de Franse Thuiszorg bieden zij animatie, hulp en ondersteuning aan mensen die dit tijdens hun verblijf op ons vakantiepark nodig hebben.

Animatie wordt op maat verzorgd door de vrijwilligers van Stichting Vrienden van Domaine de Puylagorge. Dit is bedoeld voor álle kinderen, dus ook voor de brusjes. De kosten van de animatie, voor de kinderen met een beperking, kan vergoed worden vanuit het PGB via WLZ. De Stichting Vrienden van Domaine de Puylagorge kan ondersteunen bij de aanvraag hiervan: www.vriendenvanpuylagorge.nl

Naast allerlei leuke animatie voor de kinderen wordt ’s avonds ook regelmatig voor de volwassenen vertier georganiseerd, als bijvoorbeeld een pubquiz, karaoke of muziekavond. Tenslotte is er iedere week een leuk weekmarktje met lokale ondernemers op de binnenplaats.

Kom volledig tot rust terwijl de kinderen bij de animatie genieten. In de omgeving van het vakantiepark is genoeg te ontdekken, het wordt niet voor niets ‘het land van de duizend meren genoemd’. Wandelen, fietsen, vissen, kanoën, er is genoeg ontspanning in de natuur te vinden.Kijk gauw op de website en boek je vakantie voor 2023!