Nieuwsoverzicht

Mind Wellness Giftcard - Toegang tot Jezelf

donderdag 10 november 2022
Mind Wellness Giftcard - Toegang tot Jezelf

If you don’t make time for your wellness, you will be forced to make time for your illness. Een uitspraak die vrij vertaald zoiets betekent als, Als je vrijwillig geen tijd maakt voor je welbevinden, dan wordt je wel gedwongen tijd te maken voor je ziek zijn.

Zaken als stress en constant onder druk staan vreten aan een mens. We weten dat over het algemeen mensen die mantelzorgen (zoals bijvoorbeeld ouders van een zorgintensief kind) leven onder langdurige stress. Uit onderzoek van het Sociaal Centraal Plan bureau is gebleken dat mantelzorgers helaas vaker en langer ziek zijn. Vooral onder mantelzorgers die al meer dan 2 jaar zorgen, stijgt het percentage dat langdurig ziek is. Ai.. dat is even een harde binnenkomer.

Goed voor jezelf zorgen is dus van essentieel belang, want wie kan je nog mantelzorgen als je zelf struikelt. Maar waar te beginnen? Wat heb je nodig en wat wil je bereiken? De Mind Wellness Giftcard kan jezelf maar ook een ander een goede start geven! De giftcard staat voor één of meerdere verzorgde sessie(s) waarin de ontspanning en inspanning van in het bijzonder de geest wordt gecombineerd. Vandaar de naam Mind Wellness, een wellness behandeling voor je mind.

Op de website van mindwellnessgiftcard.com, maar ook op de instagrampagina mind_wellness_giftcard vind je meer informatie over de coaches en therapeuten die je kunnen helpen het beste uit jezelf te halen. Want we verdienen het allemaal om toegang te krijgen tot onszelf toch?

Onder de pagina mindwellnessgiftcard.com/portfolio kun je in verschillende disciplines zoeken wie zich waarmee bezig houdt. Dus wat vind jij belangrijk? Je veerkracht vergroten, persoonlijk leiderschap, meer werkplezier, intenser en bewuster leven, pijn de ruimte geven en helen, van dromen naar doen gaan, effectief communiceren of wil je leren wat de kracht van expressie is.

Door aan te klikken wat je belangrijk vindt, zie je vanzelf bij wie je moet zijn. Je kunt de website van de professional bezoeken om te kijken of het een persoon is met wie je zou kunnen klikken. Zo eenvoudig kan het dus zijn.

Kun jij tijd en ruimte voor jezelf gebruiken, ken je iemand die dit nodig heeft, óf wil je graag binnen je organisatie je werknemers stil laten staan bij hun Mind Wellness. Ze meer laten leven vanuit 'willen' in plaats van 'moeten' en daarmee investeren in het voorkomen van uitval en verzuim. Via Mind Wellness Giftcard kun je al vanaf €50 de giftcard eenvoudig en veilig bestellen.