Nieuwsoverzicht

De grote voorjaarsschoonmaak!

maandag 13 maart 2023
De grote voorjaarsschoonmaak!

De grote voorjaarsschoonmaak is een traditie die we allemaal nog wel kennen. Als de eerste lentestralen naar binnen schijnen vallen de stofdeeltjes en de vieze ramen je ineens op. Het moment is weer aangebroken om alles van de kant te halen en systematisch -kamer voor kamer- het huis aan te pakken.
Ook je lijf en hoofd kunnen een regelmatige schoonmaak goed gebruiken. Is er niets terecht gekomen van de goede voornemens met nieuwjaar? Dan is het voorjaar weer een goede tijd om opnieuw te starten. Maak een begin en stof je lijf goed af en klop het lekker uit. Gooi de inhoud van je hoofd leeg, bekijk alles goed en gooi weg wat je niet nodig hebt.

Na de schoonmaak zet je alles weer zorgvuldig geordend terug, zodat het overzicht er weer is. Een voorjaarsschoonmaak neemt vaak meerdere dagen (sessies) in beslag en is zwaar werk. Maar je wordt er een stuk lichter van, zodra je er een gewoonte van maakt. Je zult merken dat het allemaal wat minder zwaar gaat voelen naarmate je er vaker mee aan de slag gaat.

Neem jezelf voor een voorjaarsschoonmaak te plannen en durf die volle kamers in je hoofd en lijf aan te pakken. De Mindwellness Giftcard kan jou, maar ook een ander die het nodig heeft helpen de juiste ‘schoonmaak-hulp’ te vinden. De giftcard staat voor één of meerdere verzorgde schoonmaaksessie(s) waarin de ontspanning en inspanning van in het bijzonder de geest wordt gecombineerd. Vandaar de naam Mind Wellness, een wellness behandeling voor je mind.

Op de website van mindwellnessgiftcard.com, maar ook op de instagrampagina mind_wellness_giftcard vind je meer informatie over de coaches en therapeuten die je kunnen helpen het beste uit jezelf te halen. Want we verdienen het allemaal om meer overzicht te krijgen in ons leven toch? Bijvoorbeeld om te onderzoeken waar je kracht ligt of waar je blij van wordt.

Onder de pagina mindwellnessgiftcard.com/portfolio kun je in verschillende disciplines zoeken wie zich waarmee bezig houdt. Dus wat vind jij belangrijk? Je veerkracht vergroten, persoonlijk leiderschap, meer werkplezier, intenser en bewuster leven, pijn de ruimte geven en helen, van dromen naar doen gaan, effectief communiceren of wil je leren wat de kracht van expressie is.

Door aan te klikken wat je belangrijk vindt, zie je vanzelf bij wie je moet zijn. Je kunt de website van de professional bezoeken om te kijken of het een persoon is met wie je zou kunnen klikken. Zo eenvoudig kan het dus zijn. Let op! Op 22 maart om 19.30 uur wordt online A taste of Mind Wellness georganiseerd, zodat je kennis kunnen maken met de professionals van de Mind Wellness Giftcard. Nieuwsgierig en wil je erbij zijn? Geef je dan op via een persoonlijk bericht op instagram, dan ontvang je een uitnodiging voor deze bijzondere avond.

Kun jij een voorjaarsschoonmaak gebruiken, ken je iemand die dit nodig heeft, óf wil je graag binnen je organisatie voor je werknemers een schoonmaak organiseren. Ze meer laten leven vanuit 'een geordend hoofd' in plaats van 'een vol hoofd' en daarmee investeren in het voorkomen van uitval en verzuim. Via Mind Wellness Giftcard kun je al vanaf €50 de giftcard eenvoudig en veilig bestellen.